Politie Groningen

Politie doet onderzoek naar ernstige mishandeling

TER APEL, 19-10-2010 o De politie doet onderzoek naar een mishandeling waarbij afgelopen weekend in de Vijverstraat een 24-jarige inwoner van Ter Apel ernstig gewond is geraakt. Hij werd daags na de mishandeling met diverse verwondingen opgenomen in het ziekenhuis. De politie wil graag spreken met getuigen.

De 24-jarige liep in de nacht van zaterdag op zondag samen met een kameraad door Ter Apel, nadat zij in hun woonplaats uit waren geweest. Na een woordenwisseling met een aantal meiden, werd het tweetal achternagezeten door een aantal onbekende mannen. De kameraad wist te ontkomen, maar de 24-jarige werd belaagd en kreeg meerdere klappen. Hij raakte daarbij buiten bewustzijn.Nadat de man weer enigszins bij was gekomen, waren zijn belagers verdwenen en ging hij naar huis. De volgende dag is hij naar het ziekenhuis gegaan. Daar bleek dat de man onder andere een gebroken jukbeen en kaak had.

De politie is op zoek naar getuigen van deze ernstige mishandeling. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in Stadskanaal via 0900-8844 (lokaal tarief).