Gemeente Harenkarspel


Open podia voor jongeren

In de maanden oktober en november organiseren de Regionale Jongerenwerkers van Kern8 i.s.m. De Kunstbende een vijftal Open Podia in de Gemeenten Harenkarspel, Zijpe, Wieringen, Niedorp en De Schermer. Tijdens deze avonden wordt jongeren van 12 t/m 18 jaar de mogelijkheid geboden hun skills te vertonen op het gebied van Muziek, Dans, Taal, Theater & Performance, Expo, Fashion, DJ, Film & Animatie. De Open Podia worden in iedere gemeente voorafgegaan door een serie aansprekende Workshops.

Vanwege het succes van vorig jaar organiseren Kunstbende en Stichting Welzijnsbevordering Kern8 ook dit jaar een Kunst en Cultuurweek. Ben jij ook nieuwsgierig of je op het podium je kan uitlaten zoals de jongens en dame van de Lamas tijdens de workshop Theater of ben je nieuwsgierig naar deze workshop? Kan je al een beetje hiphoppen of wil je dat juist leren? Misschien zijn plaatjes draaien je passie? Of ben je al ergens goed in, schrijf je of zing of rap je al liedjes en wil je dat op een podium met vet geluid uitproberen? Misschien maak je wel heel mooie gedichten of doe je iets met cabaret of film en wil je dat laten zien op een podium? Dit alles kan! In de week van Kunst en Cultuur in Harenkarspel.

Tijdens het project wordt jongeren de mogelijkheid geboden om aan diverse gratis toegankelijke workshops mee te doen. Het cultuurproject wordt afgesloten met een Open Podium.

In de Gemeente Harenkarspel ziet het programma er als volgt uit:

Dinsdag 19 Oktober Workshop Theater (denk aan de Lamas) JV Base, Dorpsstraat 126, Warmenhuizen, Aanvang: 19.30 uur

Woensdag 20 Oktober Workshop Hiphop
Dorpshuis De Klimop, Dorpsstraat 9c, Sint Maarten, Aanvang: 19.30 uur

Donderdag 21 Oktober DJ Workshop
JV Base, Dorpsstraat 126, Warmenhuizen, Aanvang: 19.30 uur

Vrijdag 22 oktober Open Podium!!!
JV Base, Dorpsstraat 126, Warmenhuizen
Aanvang: 20.00 uur

Info en Inschrijven

Wil je meedoen aan 1 (of meerdere) van de Workshops of optreden op het Open Podium? Meld je dan aan bij Naomi Weertman (Jongerenwerker Gemeente Harenkarspel) via naomi.weertman@kern8.nl of 06-81691413. Geen zin om mee te doen, maar wel zin in een leuk avondje uit? Dan ben je natuurlijk van harte welkom het Open Podium als publiek te bezoeken!! De avond begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk!



Gemeente Harenkarspel
Gemeentehuis :
Oostwal 2,
1747 EZ Tuitjenhorn
Postbus 10,
1749 ZG Warmenhuizen
Telefoon 0226-396600