Voormalig ontwerpster Oilily opent webwinkel kinderkleding


kleertjesvoorkindjes.nl biedt inspiratie door unieke foto's van sets

NIEUWEGEIN, 20101019 -- Webwinkel voor kinderkleding kleertjesvoorkindjes.nl is een feit. Suzanne van Amstel (33) heeft de virtuele deuren geopend van haar winkel voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De voormalig ontwerpster van de Oilily baby- en kindercollectie besloot haar winkel te openen om internetshoppers de mogelijkheid te bieden om kinderkleding te kopen op basis van zogenaamde inspiratiesets. Dit zijn kledingsets die zij speciaal heeft samengesteld en professioneel heeft laten fotograferen. Door gebruik te maken van kindermodellen die de verschillende maatgroepen vertegenwoordigen kunnen kopers een beter beeld krijgen van hoe kledingstukken bij elkaar staan.

Suzanne: "We hebben veel aandacht gegeven aan de vormgeving van de webwinkel. De manier waarop wij producten laten zien door middel van inpiratiefoto's is op dit moment uniek voor het segment. Bijna alle kinderkleding webwinkels tonen individuele stukken waar de klant zich zelf een beeld bij moet vormen en pas na bezorging kan zien of de combinatie werkt of niet."

kleertjesvoorkindjes.nl richt zich met name op Scandinavische merken, zoals Småfolk, Ej Sikke Lej, Mini Rodini, Freoli en Danefae. Ook het Nederlandse Moodstreet is vertegenwoordigd met XS Feet en Little Feet.

"We hebben plannen om het volgende seizoen de collectie uit te breiden tot 6 jaar. Bovendien zullen we ook het aantal merken aanzienlijk vergroten", aldus Van Amstel.

NB: De inspiratiefoto's vind je hier: www.kleertjesvoorkindjes.nl/inspiratie-foto.html


Over kleertjesvoorkindjes.nl: De leukste kleding voor kinderen van 0 tot 4 jaar vind je bij kleertjesvoorkindjes.nl. Laat je inspireren door onze collectie. Kies uit individuele kledingstukken of kijk eens bij de door ons samengestelde sets om te zien hoe je kledingstukken kunt combineren. De beste kwaliteit is voor ons niet alleen kleding die mooi blijft maar die ook zo veel mogelijk verantwoord geproduceerd en organic is. Goed voor kinderen en goed voor onze wereld. En dat betekent ook verzenden en verpakken in recyclebare materialen.