Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Datum : 18-10-2010

NEEDE KRIJGT (NOG) GEEN GLASVEZEL

De afgelopen maanden hebben de beoogde glasvezel providers in Neede er nog alles aan gedaan om de aanleg van glasvezel mogelijk te maken. Helaas, zonder het gewenste resultaat. Het huidige aantal aanmeldingen is niet genoeg om op een financieel gezonde wijze glasvezel in Neede aan te leggen.

Provider KickXL, de provider met de meeste aanmeldingen in Neede, meldt dat zij diverse gesprekken met (bewoners)initiatieven, providers, Glashart (Reggefiber) en KPN heeft gevoerd om de aanleg toch mogelijk te maken. Hierbij is creatief gekeken naar alle mogelijkheden. Helaas, zonder het gewenste resultaat.

Neede krijgt dus geen glasvezel. Echter, als het aan KickXL ligt is er nog wel een mogelijkheid. KickXL vraagt daarom haar abonnees (en van de andere providers) om tot eind 2011 geĂŻnteresseerd te blijven in de aanleg van glasvezel. KickXL zal in ieder geval proberen om in deze periode het benodigde aantal aanmeldingen toch te realiseren. Is dit het geval dan zal Glashart (Reggefiber) een gezonde basis hebben om alsnog glasvezel in Neede aan te kunnen leggen.




Ingezonden persbericht