Gemeente Duiven


In memoriam Paul Verhoef

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het plotselinge overlijden van onze wethouder Paul Verhoef. Wethouder Verhoef is 68 jaar geworden. Paul was een man van ons allen. Hij was zeer begaan met het wel en wee van onze gemeente.

Paul Verhoef heeft een lange geschiedenis in de Duivense gemeenteraad; 32 jaar lang is hij lid geweest van de raad en heeft hij zich -als nestor van de raad- ingezet voor de lokale politiek en voor zijn politieke partij, de VVD.

Op 22 maart van dit jaar was Paul met veel energie en enthousiasme jaar begonnen als wethouder. Een publieke taak en verantwoordelijkheid die hij als een kroon op zijn politieke carrière zag. Paul had in zijn portefeuille: Volkshuisvesting/bouwen, Vitaal Centrum Duiven, Grondzaken, Openbare Werken, Milieu/duurzaamheid, Verkeer en vervoer. Voor hemzelf en voor de gemeente is het triest dat zijn wethoudersperiode maar zo kort mocht duren.

Zijn verdiensten voor de gemeente Duiven zijn zeer bijzonder. Enkele maanden geleden is hem nog een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt.

Wij leven intens mee met zijn vrouw Lisette, zijn kinderen en kleinkinderen.