Gemeente Geldermalsen

Werkzaamheden aan de Parallelweg N327 tussen Leerdam en Geldermalsen

Omleidingen voor langzaam verkeer.
De provincie Gelderland start op donderdag 21 oktober met wegwerkzaamheden aan de west- en oostzijde van de van de N327 tussen Leerdam en Geldermalsen. Het werk is naar verwachting op vrijdag 17 december klaar.

De parallelweg wordt ingericht voor een maximumsnelheid van 60 kilometer per uur. Hiervoor worden verkeersborden, asfaltplateau's en drempels aangebracht. Gelijktijdig wordt asfaltonderhoud uitgevoerd en bermverharding aan weerszijde van de weg aangebracht.

Verkeersmaatregelen

Om de werkzaamheden snel en veilig uit te kunnen voeren wordt de parallelweg in fasen afgesloten voor het verkeer. Langzaam verkeer, zoals tractoren en paard en wagen, wordt via de hoofdrijbaan langs het werkvak geleid. Op dit gedeelte van de hoofdrijbaan wordt daarvoor een snelheidslimiet van 50 kilometer per uur ingesteld. Fietsers worden locaal omgeleid via de parallel lopende wegen door Rhenoy, Rumpt, Beest, Enspijk en Deil en langs de Linge.

De school aan de Parallelweg in Rhenoy is tijdens schooluren altijd vanaf één zijde van de Parallelweg bereikbaar.

De omleidingen staan met borden aangegeven.

Meer informatie
Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de provincie Gelderland, Kees Bleijerveld, (026) 359 9631 of de afdeling Communicatie, Persdesk, (026) 359 94 46. Op www.gelderland.nl/werkenaandeweg en
http://www.bereikbaargelderland.nl/ kunt u ook informatie vinden over de werkzaamheden.

---

Openingstijden Klantencontactcentrum

Gemeentehuis Geldermalsen
Post: Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Bezoek: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Telefoon: (0345) 586 611
e-mail: info@geldermalsen.nl
Fax: (0345) 573 258