RTL Group

Europa League-voetbal met PSV, AZ en FC Utrecht bij RTL 7

De groepsfase van de Europa League begint langzaam maar zeker vorm te krijgen. Met de derde van in totaal zes groepswedstrijden voor de deur staat PSV er met 4 punten het beste voor van de Nederlandse clubs (winst en gelijkspel). AZ volgt door eenmaal winst en eenmaal verlies met 3 punten terwijl het nog ongeslagen FC Utrecht (tweemaal gelijkspel) op 2 punten zit. Met de eerstvolgende wedstrijd kan dus een flinke stap worden gezet richting deelname aan de knock-out fase van de Europa League. Maar men name AZ en FC Utrecht treffen twee zeer gerenommeerde tegenstanders: de Alkmaarders ontvangen Dynamo Kiev terwijl FC Utrecht thuis speelt tegen Steaua Boekarest. Beide wedstrijden worden live door RTL 7 uitgezonden, terwijl Debreceni - PSV als ruime samenvatting te zien is.

De voetbalavond van RTL7 wordt gepresenteerd door Wilfred Genee. Johan Derksen neemt naast hem plaats voor de analyse van de wedstrijd. Vincent Schildkamp doet het commentaar bij FC Utrecht - Steaua Boekarest terwijl Marcel Maijer ter plaatse is voor de interviews. Leo Driessen verslaat AZ - Dynamo Kiev en Wietse van der Goot is te horen bij Debreceni - PSV.

Uitzending: RTL 7, donderdag 21 oktober:
18.00 uur Europa League Voorbeschouwing
19.00 uur FC Utrecht - Steaua Boekarest LIVE
21.00 uur AZ - Dynamo Kiev LIVE
23.15 uur Debreceni - PSV (samenvatting)

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel: 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.nl.