Nederlandse Tafeltennisbond


Alle landelijke competitiegegevens nu realtime op www.nttb.nl 21-10-2010

Vanaf nu zijn alle landelijke competitiegegevens altijd realtime terug te vinden op de website van de NTTB. Het 24 uur per dag beschikbaar zijn van de actuele gegevens (zowel landelijk als binnen de afdelingen) vormt de belangrijke afronding van de competitiemodule in de NTTB-Administratie (NAS). Hieraan is de afgelopen jaren hard gewerkt door een grote groep mensen binnen de NTTB.

Uiteraard blijft ook de razendsnelle landelijke telefonische uitslagendienst (supervrijwilliger Jennie Geurts) gewoon actief! Deze uitslagen zijn vaak nog eerder bekend dan dat ze in NAS zijn ingevoerd. Kijk hiervoor op de huidige uitslagenpagina's!

In het keuzemenu op de website staat al aangegeven hoe de diverse gegevens kunnen worden opgevraagd. Doorklikkend wijst het eigenlijk vanzelf.

Één van de nieuwigheden - buiten de actualiteit - is dat ook het verloop van de wedstrijden in detail is te zien. Door op het wedstrijdnummer (oranjegekleurd) te klikken bij programma of uitslagen zijn de opstelling van beide teams en de uitslagen van de individuele wedstrijden te zien.

De keuzes in het menu:

1. Competitieseizoen: actuele seizoen is "Najaarscompetitie 2010"
2. Competitiegroep: keuze uit de zes landelijke categorieën
3. Weergave: keuze uit "Programma inclusief stand&uitslagen* - Uitslagen* - Standen* - Persoonlijke Resultaten*
4. Optioneel Filter: keuze uit "Geen Filter" - "Per vereniging"
5. Poule Selectie: keuze "Alle Poules" - "Specifieke poule"
*Als er achter de uitslag o.v.b. staat, betekent dit dat de wedstrijd nog niet door competitieleiding is geverifieerd.

De competitiegegevens zijn hier altijd actueel te vinden.

NTTB/HH