Philip Lacor Director Enterprise Business Unit bij Vodafone Nederland

21/10/2010 09:43

Vodafone Libertel NV

Philip Lacor nieuwe Director Enterprise Business Unit bij Vodafone Nederland

21 oktober 2010 - Vodafone Nederland heeft Philip Lacor per 1 september 2010 benoemd tot Director Enterprise Business Unit, als opvolger van Jeroen Hoencamp die CEO is geworden bij Vodafone Ierland. Lacor is tevens lid van het General Management Team van Vodafone Nederland. Hij is verantwoordelijk voor Sales, Marketing, Enterprise Solutions en Sales Support voor de zakelijke en publieke markt.

Philip Lacor werkte ruim 10 jaar bij Dell in diverse functies. In zijn laatste functie bij Dell was hij Marketing Director voor de grootzakelijke markt voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Tevens was hij lid van het executive management team van Dell EMEA. Verder heeft hij rollen bekleed als Sales Director Global Segment, Global Account Director en Finance Manager. Vóór Dell was Lacor 4 jaar werkzaam bij General Electric Plastics. Lacor is afgestudeerd als chemisch technoloog aan de Technische Universiteit in Delft. Later volgde hij een MBA aan INSEAD in Fontainebleau.

Philip Lacor: "Wat mij aanspreekt is dat Vodafone zich snel heeft ontwikkeld tot een bedrijf dat aan de totale communicatiebehoeftes van klanten kan voldoen. Door het bieden van geïntegreerde communicatieoplossingen helpt Vodafone klanten bij het versterken van hun concurrentiepositie in de markt. Zo houden wij bij het continu innoveren van onze dienstenportfolio rekening met maatschappelijke ontwikkelingen en nieuwe manieren van werken. Het Smart Business platform is een voorbeeld van hoe wij klanten op informatieve wijze inspireren tot en ondersteunen bij flexibel en mobiel werken."

Jens Schulte-Bockum, CEO van Vodafone Nederland: "Wij zijn verheugd met de indiensttreding van Philip Lacor. Zijn ervaring met grootzakelijke klanten is van grote toegevoegde waarde voor de Enterprise Business Unit. Wij zijn ervan overtuigd dat Philip met zijn team onze zakelijke en publieke klanten zo optimaal mogelijk zal bedienen. Daarnaast is hij met zijn bestuurlijke ervaring in een ICT omgeving een waardevolle aanvulling op ons directieteam."

Meer informatie over Smart Business, kunt u vinden op: www.startsmartbusiness.nl

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.startsmartbusiness.nl/