Gemeente Oldebroek


Nieuwe gemeentesecretaris voor Oldebroek

Het college van Oldebroek heeft de heer Bert Brand benoemd als gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Oldebroek. Op 1 januari 2011 begint hij in zijn nieuwe functie.

Op dit moment is Brand lid van het College van Bestuur van de Gereformeerde Hogeschool in Zwolle. In zijn loopbaan was hij ook werkzaam op het politieke vlak, onder andere als statenlid en als adviseur voor raads- en statenleden.

De gemeente Oldebroek is blij met de benoeming van Brand en verwacht dat zijn kennis en ervaring waardevol zal zijn voor de uitdagingen waar de gemeente de komende jaren voor staat.

Brand kijkt uit naar zijn rol als gemeentesecretaris: ´Er is volop dynamiek in Oldebroek. We staan voor een ontwikkelingsopgave naar een herkenbaar bestuur, dichtbij de bevolking. Daarnaast moeten we bezuinigingen realiseren. Ook willen we de regionale samenwerking, met name met Hattem en Heerde uitbouwen. En dat alles tegelijkertijd én in samenhang. Dat is een fascinerende opgave. Ik lever daar graag een bijdrage aan, in nauwe samenwerking met het college en de medewerkers in het gemeentehuis. Dat kan niet zonder goede contacten met de samenleving. Daar wil ik in investeren.´