Gemeente Leudal


Nieuws

Onderhoud aan de viaducten Ellbrug en Vosbergerweg

In het kader van groot variabel onderhoud wordt in opdracht van Rijkswaterstaat het viaduct Ellbrug en het viaduct Vosbergweg gerenoveerd.
De werkzaamheden zullen bestaan uit het vervangen van het asfalt, het uitvoeren van diverse betonreparaties, het renoveren van de schampkanten en het vervangen van de voegovergangen.

Planning

* Viaduct Ellbrug (verbindingsweg over A2 tussen Kelpen en Ell), de werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf vrijdag 22 oktober 21.00 uur tot zondag 31 oktober 21.00 uur.

* Viaduct Vosbergerweg (brug over A2 tussen Velterweg en Scheidingsweg), de werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf zondag 31 oktober 21.00 uur tot zaterdag 6 november 21.00 uur.

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden aan de viaducten is er geen doorgang mogelijk. Voor het verkeer tussen Kelpen en Ell wordt er omleiding ingesteld. De omleidingen wordt met de gebruikelijke borden aangegeven.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer van Veolia zal tijdens de werkzaamheden aan het viaduct Ellbrug omgeleid worden. De alternatieve route is te raadplegen door onderstaand bestand te openen.

Voor vragen over de bereikbaarheid kunt u contact opnemen met de heer J. Janssen van de gemeente Leudal, 0475 - 85 96 33
* Omleiding Veolia tijdens werkzaamheden Ellbrug.pdf (145,41 KB)