Stadsdeel Amsterdam Zuidoost



---

Winnaars ballonnenwedstrijd Zuidoost

21 oktober 2010
Bij de opening van het eerste community centrum in Zuidoost was het feest. In Gein konden alle bewoners kennismaken met het verbouwde centrum en het vernieuwde programma-aanbod.

Als afsluiting lieten honderd kinderen ballonnen op. Een aantal ballonnen is gevonden door toevallige passanten. Zij hebben de kaartjes die aan de ballonnen zaten teruggestuurd. Woensdag 20 oktober mochten de drie kinderen van wie de ballon het verste was gekomen een prijs in ontvangst nemen. De ballon van Tim Jansen werd 18 kilometer verder gevonden in Hilversum. De ballon van Vanity Smith werd 13 kilometer verder gevonden in Ankeveen en de ballon van Wendy Ruigrok werd 11 kilometer verder gevonden in Nederhorst den Berg. Portefeuillehouder Muriël Dalgliesh van stadsdeel Zuidoost reikte de drie winnaars een oorkonde, een cadeaubon en een cadeautje uit. Daarna was er een hapje en een drankje voor de kinderen en hun ouders.

Het community centrum is de eerste van de vier centra die in Zuidoost komen. In juni 2010 is ook het community centrum Holendrecht geopend en in 2011 volgen er nog twee. Een community centrum biedt een activiteitenaanbod voor iedereen uit de wijk, van jong tot oud. Het is een centrum voor en door bewoners dat zeven dagen per week open is. Bewoners kunnen er cursussen volgen, koffie drinken en vergaderen. Voor overleg over het gebruik van ruimtes en voor ideeën over de programmering kunt u mailen naar communitycenter@live.nl

Community centrum Gein
Wisseloordplein 83

Community centrum Holendrecht
Holendrechtplein 37

prijsuitreiking Community Centrum

---