Hogeschool Windesheim

Persbericht, 21 november 2010

Windesheim Flevoland heeft een nieuwe website. Aankomende studenten kunnen zich op windesheimflevoland.nl oriënteren op het opleidingenaanbod van de Flevolandse hbo-instelling. Jongeren die gaan voor persoonlijk contact vinden op de website onder meer informatie over open dagen van Windesheim Flevoland.

Rondkijken bij 21 hbo-opleidingen
Op windesheimflevoland.nl presenteren zich de 21 opleidingen die Windesheim Flevoland vanaf het volgende hogeschooljaar aanbiedt. Om zeker te weten wat de juiste opleiding is om in september 2011 aan te beginnen, kunnen studiekiezers zich alvast oriënteren op het hele aanbod. Ook professionals die door willen groeien of zich om willen scholen, kunnen op de website terecht voor informatie over duale en deeltijdopleidingen. Brochures bieden extra informatie en zijn via de website te bestellen. Voor de open dag in Almere op 6 november verschijnt binnenkort een handige open-dag-planner op de website. Hiermee kunnen bezoekers thuis hun open dag alvast plannen. Zo kunnen ze alle onderdelen op elkaar afstemmen en hoeven ze geen enkele voorlichtingsronde te missen.

Altijd op de hoogte
Verder is de website van Windesheim Flevoland de plek voor het laatste nieuws over de hbo-instelling. Open dagen, nieuwe opleidingen, vacatures, bijzondere gebeurtenissen, het is allemaal te volgen via windesheimflevoland.nl.