Politie Rotterdam Rijnmond



POLITIE ZOEKT GETUIGEN MISHANDELING

Datum publicatie: 21-10-2010 13:35

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een 13-jarige jongen aan de Lijstersingel in Capelle aan den IJssel. De mishandeling vond plaats op zaterdag 2 oktober.

Ter hoogte van de skatebaan bij het gemeentehuis kregen twee 13-jarige jongens ruzie nadat een van de twee een krant in brand had gestoken. Er ontstond een handgemeen. Enkele dagen later moest de jongen, die de krant in de brand had gestoken, alsnog naar het ziekenhuis.

Getuigenoproep
Een nog onbekende vrouw bemoeide zich met de situatie. Zij vroeg de jongeren om het vuur uit te maken. Deze vrouw moet hoogstwaarschijnlijk ook getuige zijn geweest van de mishandeling. Het gaat om een blanke vrouw tussen de 50 en 60 jaar oud. Zij droeg bergschoenen en had blond/grijs haar. Tevens had zij een fiets bij zich.

De politie stelde meteen een onderzoek in en komt graag in contact met bovengenoemde getuige. Heeft u iets gezien of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek, neemt u dan contact op met Politie Rotterdam-Rijnmond, via nummer 0900-8844. Anoniem bellen kan ook, via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.