Warchild


Inzamelingsactie Souldivers voor War Child

19 oktober 2010 - Souldivers
Souldivers is ontstaan uit een groep enthousiaste duikers die vele jaren duikervaring hebben met het sportduiken in Nederland en met vele duikreizen in het buitenland. Souldivers is een modern duikcentrum waar iedereen terecht kan voor duikopleidingen, -vakanties en diverse duikactiviteiten. Het hypermoderne PADI duikcentrum beschikt over een eigen vulstation voor 300 bar en Nitrox flesvullingen. Verder is er een ruim assortiment duikartikelen aanwezig.

War Child
Om de maatschappelijke betrokkenheid van Souldivers kenbaar te maken werd er tijdens de opening een inzamelingsactie gehouden voor War Child. Alle genodigden zijn gevraagd om in plaats van bloemen en cadeaus een gift te doen aan War Child.

Oude Westen
Duikcentrum Souldivers is gevestigd in de multiculturele wijk het Oude Westen in Rotterdam. De vestigingsplaats is een uitstekende locatie om de bewoners kennis te laten maken met de fascinerende onderwatersport. Hierbij gaat de aandacht ook uit naar de jongeren uit de wijk die anders niet snel in contact komen met de duiksport.

Duikopleidingen, duikvakanties en clubactiviteiten Souldivers verzorgt duikopleidingen op alle niveaus met behulp van de modernste technieken. De cursussen van Souldivers worden gegeven door professionele en ervaren instructeurs. Hiernaast biedt Souldivers ook duikvakanties aan, eventueel in combinatie met een aanvullende cursus. Gedurende het gehele jaar worden er door Souldivers voor zowel leden als niet-leden activiteiten verzorgd rondom het duiken zoals fun dive dagen en lezingen.

War Child bedankt PADI duikcentrum Souldivers van harte en wenst ze veel mooie duikmomenten!