Vestia Rotterdam Noord geeft startschot voor Sportexperience

21/10/2010 17:16

Vestia Rotterdam Noord

Vestia Rotterdam Noord gaf op 21 oktober 2010 het startschot voor de jaarlijkse Sportexperience. Dit evenement, georganiseerd door Sport en Recreatie Rotterdam, wordt door Vestia Rotterdam Noord jaarlijks mede-gesponsord en is bedoeld voor jeugd uit de wijk Zevenkamp. Vanmiddag bleek weer dat dit sportevenement helemaal past bij de doelgroep. Een grote groep kinderen leerde van professionals en maakten er samen een heerlijk sportieve dag van.

Ongeveer 250 kinderen keken toe hoe Karin van Heusden, consulent Leefbaarheid van Vestia Rotterdam Noord de dag opende namens alle sponsors van het sportevenement. Samen sporten, samen gezonder worden en leren van echte topsporters vormden de ingrediënten voor een geslaagde dag. De Vestia Rotterdam Noord sponsort graag projecten die zorgen voor verbetering van de wijken in Rotterdam Noord. Een sportevenement als dit past daar dus naadloos in.

Diverse bekende sporters, waaronder spelers en hoofdcoach Jazz Jezerkic van de Rotterdam Challengers, gingen na het startschot enthousiast aan de slag met coachen van de groepen. Basketballen, zwemmen, sumoworstelen en poppen (dansen) vormden voor een goede mix van sporten. Kinderen van alle leeftijden popten en worstelden naar hartelust en de sfeer zat er goed in.

Een goede reden om volgend jaar weer dit fantastische evenement te organiseren.





http://www.vestia.nl




Vestia