Ingezonden persbericht


Het TotallyKidz Halloweenfeest is de crisis de baas

Verschillende kinderevenementen zijn dit jaar als gevolg van de economische crisis afgeblazen. maar daar sluit het TotallyKidz Halloweenfeest zich niet bij aan."Het TotallyKidz Halloween Concert is na 4 jaar inmiddels het langstlopende Haagse Kinderconcert en dat willen we graag zo houden" aldus organisator Luuk Wessels. "Al hopen we dat zich nog een aantal sponsoren na het zomerreces zullen melden om dit unieke feest in de herfstvakantie, opnieuw tot een groot succes te laten worden".

Het jaarlijkse Halloweenfeest zal ook dit jaar in de herfstvakantie ,21 oktober, in het Paard van Troje in Den Haag plaatsvinden. De line-up is inmiddels bekend. Er zullen optredens zijn van: popgroep Hit!, Doenja en Kids, meidengroep ReADY, een muzikale showcase van de cast van "Sinterklaas en het pakjes mysterie" en de hoofdact is dit jaar de winnaar van het Eurovisie Junior Songfestival, Ralf Mackenbach. De kleine zaal zal in het teken staan van Totally Fit Kidz: "Gezond bewegen kan namelijk ook heel leuk zijn". Zo zullen Peter en Cilla, bekend van popgroep CHIPZ, danspasjes uitleggen in de diverse dansworkshops. En zal het ZorgvoorParty schminkteam weer menig kind omtoveren tot enge griezel of lief spookje.

De kaarten kosten ¤ 10,00 en kinderen met een Ooievaarspas krijgen 50% korting.
De kaartverkoop is inmiddels gestart via de kassa van het Paard van Troje in Den Haag of te bestellen via www.totallykidz.nl


---