Gemeente Kapelle

Judo in Schore

Uit een enquête onder de basisschoolkinderen in Schore is gebleken dat judo erg in trek is. Genoeg reden voor de dorpsraad en het jongerenwerk om hun licht op te doen bij sportaanbieders in de regio om de mogelijkheden te bekijken voor judo in Schore.

Terechtgekomen bij Wim Geelhoed, de naamgever van deze sportschool, was zijn eerste reactie het leuk te vinden dat er nu weer judo gegeven gaat worden in de gemeente Kapelle waar hij zelf vele jaren geleden begonnen is. Tonny Mulder, inmiddels alweer 16 jaar eigenaar van deze sportschool, kan niet wachten om in Schore te starten. Hij is daarnaast blij met het door de gemeente Kapelle gestelde vertrouwen in de sportschool.

Promotie en open lessen
Om het judo in Schore te promoten zullen er onder andere introductielessen zijn tijdens de gymlessen op basisschool de Tunnel op donderdag 21 oktober 2010. Daarnaast mag natuurlijk iedereen 2 keer gratis een les bijwonen om de sport uit te proberen. De eerste lessen worden direct na de herfstvakantie gegeven: op donderdag 4 november 2010 in het dorpshuis aan het Nieuwekerkplein 15. Deze lessen kunnen de eerste paar keer in gewone sportkleding worden gevolgd.

Lestijden
Donderdag 17.45 â 18.45 uur jongens en meiden van 6, 7, en 8 jaar Donderdag 18.45 â 19.45 uur jongens en meiden van 9, 10, 11, en 12 jaar Belangstellenden uit Schore en omstreken die meer informatie willen hebben kunnen alvast een kijkje nemen op www.sportschoolgeelhoed.nl