Gemeente de Waard


Sluiting Servicepunt Nieuw-Lekkerland nabij

Het Servicepunt Nieuw-Lekkerland in het voormalig gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 te Nieuw-Lekkerland is nog tot eind dit jaar op avonden met raadsvergaderingen geopend. Per 1 januari 2011 is het servicepunt definitief gesloten. Het gebouw zelf wordt omgebouwd tot de Brede School Nieuw-Lekkerland.

De resterende avondopenstellingen zijn op:

* 28 oktober

* 4 november

* 25 november

* 16 december

Houdt u er wel rekening mee dat reisdocumenten en rijbewijzen tijdens een van deze avondopenstellingen aangevraagd, pas een maand later kunnen worden opgehaald.
Let op: De laatste mogelijkheid om een reisdocument of rijbewijs in het servicepunt te bestellen is 25 november. Die documenten moeten namelijk op dezelfde locatie worden afgegeven als waar het is aangevraagd. Op 16 december kunt u alleen nog documenten en uittreksels ophalen.

Met De Waard à la carte zijn er nog vele andere manieren om aan de gemeentelijke producten te komen: werken op afspraak, online dienstverlening en het meldpunt openbare ruimte. Voor specifieke doelgroepen is er bezoek aan huis of vervoer per Molenhopper mogelijk; neemt u contact op met Klantcontact 0184-805 000 voor meer informatie hierover.