Kunst en Living in Ahoy - 29 tot en met 31 oktober 2010


ROTTERDAM, 20101021 -- Van vrijdag 29 tot en met zondag 31 oktober a.s. vindt de 10e editie van Kunst en Living in Ahoy Rotterdam plaats, hét lifestyle evenement voor liefhebbers van kunst én levensgenieters met waardering voor de mooie dingen in het leven.

Het evenement kent een aansprekend deelnemers aanbod. Van toegankelijke en betaalbare kunst in een luxe setting door professionele kunstenaars, galerieën, stylisten, luxe keukens en tuinontwerp. Maar ook wellness, stijlvolle bolides van het automerk Infiniti, mode, juwelen, workshops, lezingen, een Proeverijplein met wijnen en delicatessen. Kookdemonstraties, chocolade, champagne. Kortom: alles wat het leven aangenaam maakt is te zien en te koop op Kunst en Living.

Vanwege het 10-jarig jubileum is een grote delegatie kunstenaars uit Duitsland en Korea met bijzondere en hoogwaardige kunst uitgenodigd. Met ruim 200 deelnemers is Kunst en Living het walhalla voor liefhebbers van kunst en levensgenieters met waardering voor de mooie dingen in het leven. In een ontspannen ambiance kunst kijken, kopen en proeven. Ook is er aanbod voor iedere portemonnee. Een kijkje nemen in de keuken van een kunstenaar en kunst kopen bij de bron is immers het leukste wat er is; dit geeft een werk een extra dimensie.

Daarnaast zijn er diverse optredens van o.a. Oscar Harris, coming artist Boy van der Heijden en zijn er lezingen over ondermeer `Kunst als groeidiamant' (over het aanleggen van een privé collectie). Maar ook zelf kunst maken en uw kinderen kunstwerkjes laten maken kan op Kunst en Living op Ahoy. Kijk voor meer info op de website.

www.kunstenliving.nl. Indien u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief dan blijft u helemaal up to date.


Wat Kunst en Living 2010
Waar Ahoy Rotterdam
Wanneer vr. 29 tot/met zo. 31 oktober
kosten 12 euro
openingstijden Vr. 17.00 uur tot 22.00 uur
Za. en Zo. 10.00 uur tot 18.00 uur
e-mailadres info@kunstenliving.nl
internetadres www.kunstenliving.nl
telefoonnummer 078 6410601

Bezoekadres Ahoy Rotterdam
Ahoyweg 10
3084 BA ROTTERDAM





Ingezonden persbericht