Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

13 oktober 2010

DEZE HERFSTVAKANTIE: GRIEZELEN IN DIERGAARDE BLIJDORP

De dagen worden korter, de bladeren vallen en het wordt guur buiten. Een prima sfeertje dus om te gaan griezelen in Diergaarde Blijdorp!

In het kader van het EngeDierenJaar maakt u kennis met de minder aaibare dieren van de Diergaarde. Voor kinderen is er een leerzame EngeDierenSpeurtocht die langs 'griezelige' dieren leidt, zoals spinnen, gieren en allerlei insecten. Het speurtochtpakket (inclusief bordspel) is verkrijgbaar in de ZOOvenirwinkels van Blijdorp.

In de herfstvakantie is er heel wat te griezelen. Zo zie je hoe haaien worden gevoerd, je kunt heksensoep eten, de Witte Wieven ontmoeten of knutselen met afvalmaterialen (i.s.m. Roteb) in de Rivièrahal.

Donderdagavond 21 oktober is de Diergaarde ook nog eens extra lang open. Kinderen kunnen deelnemen aan een speciale lampionnenroute en via de speciaal uitgestippelde EngeDierenRoute ontmoeten de bezoekers de verzorgers van insecten, krokodillen en gieren die enthousiast over hun dieren vertellen. Bovendien zijn er informatiepunten bij de leeuwen, wolven, tijgers, hyena's, wurgslangen en vleermuizen. Daarnaast biedt de avond volop griezelige verrassingen! Dus, kom naar Blijdorp als je durft en reserveer alvast je ticket.

Slurf naar diergaardeblijdorp.nl voor het complete programma.



Ingezonden persbericht