Ingezonden persbericht


Op donderdag 21 oktober 2010 stellen wij graag de nieuwe website van Toerisme Oostende vzw aan u voor!

De voorbije maanden hebben wij heel hard gewerkt aan de ontwikkeling van de website. Wij willen hiermee inspelen op de nieuwste trends inzake sociale media en online communicatie.

Aan de lancering van de website koppelen wij een speciaal evenement!

Aansluitend op de voorstelling van de website, brengen de mensen van Insites Consulting het verhaal van "The Conversation Manager"... of hoe je als bedrijf kan omspringen met "Social Media" als facebook, youtube, twitter, etc. Meer informatie hierover vindt u op http://www.theconversationmanager.com/. Een onderwerp dat ongetwijfeld ook u zal interesseren.

Hierna bieden wij u ook de unieke kans om de film "The Social Network" in avant-première mee te pikken. Deze film - die nu al wordt getipt voor de Oscars - gaat over het leven van Facebook oprichter Mark Zuckerberg. Regisseur is David Fincher, bekend van o.a. Seven. Bekijk hier de trailer van de film: http://www.youtube.com/watch?v=lB95KLmpLR4

Programma lanceringsevent website:
18.30 uur - Ontvangst
18.45 uur - Voorstelling nieuwe website
19.00 uur - Presentatie "The Conversation Manager" 20.00 uur - Avant-première "The Social Network"
22.15 uur - Receptie

Place to be:
Kinepolis Oostende, Koningin Astridlaan 12, 8400 Oostende

Gelieve uw aanwezigheid vóór dinsdag 19 oktober via e-mail te bevestigen. Indien u enkel de lancering van de website wil bijwonen, is het mogelijk om de zaal hierna te verlaten.

Wij hopen dat u erbij kunt zijn!

Pieter Hens
Marketing

Toerisme Oostende vzw
Monacoplein 2
8400 Oostende
T +32 (0)59 70 11 99
GSM +32 (0)485 71 76 82
p.hens@toerisme-oostende.be