Ingezonden persbericht



---

Begin Persbericht

---

SILVESTER ZWANEVELD
Het Recht Van De Sterkste

Het 'grote' publiek kent Silvester Zwaneveld vooral van het duo 'Arie & Silvester. Maar de cabaretier reist al een aantal seizoenen met zijn solovoorstellingen door het land.. Met zijn nieuwe voorstelling Het Recht Van De Sterkste, gaat Silvester helemaal terug naar de basis, naar het begin van het leven en de daarbij behorende evolutie. De grote vraag die Silvester wil beantwoorden is of wij evolutionair gezien niet allang voorbij onze uiterste houdbaarheiddatum zijn? Zijn wij inmiddels niet gewoon meer dan evolutionair afval, en zo ja wat doen we dan nog met onze tijd op aarde? Het Recht Van De Sterkste biedt hilarische visuele scènes, interactieve sketches, bloedstollende en meeslepende verhalen, filosofische overpeinzingen en sterke, harde grappen.

De pers over zijn vorige programma 'Silvester Alone'

Sp!ts
"... Als Silvester de persoonlijke onderwerpen aansnijdt, verandert de cabaretier van een vrolijke grappenmaker in een bloedstollende verteller ..." "... de grappentap staat vol open ..."
"... een vlammend betoog ..."

Het Parool
"...Volwassen cabaret van Silvester..."
"...Jammer dat hij niet eerder solo is gegaan ..." "...De slechtste grappen van de avond zijn nog altijd leuker dan de hoogtepunten uit het Arie en Silvester-tijdperk..."

Donderdag 21 oktober om 20.30 uur speelt Silvester in het Schiller Theater Place Royale in Utrecht: Bezoekers van deze voorstelling krijgen hilarische visuele scènes, interactieve sketches, bloedstollende en meeslepende verhalen, filosofische overpeinzingen en sterke, harde grappen. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor deze avond.

Kaarten zijn te reserveren bij het Schiller Theater Place Royale (www.schillertheater.nl of 030-2319380)
---

Einde persbericht

---