Ingezonden persbericht


"zoals de kraai vliegt"

Eerste roman Jan van Kessel een feit

De eerste roman van Jan van Kessel is een feit. Op 21 oktober vindt de feestelijke presentatie plaats van het boek Zoals de kraai vliegt. De presentatie is bij boekhandel Praamstra en begint om 20.00 uur. Zoals de kraai vliegt komt uit vier jaar na het boek Kijken met je hart. Dit boek verscheen eveneens bij ArtNik Uitgaven. Andere schrijvers over Zoals de kraai vliegt
Bestsellerauteur Geert Kimpen (onder andere De Kabbalist en De Geheime Newton) en filosoof, dichter en schrijver Hein Stufkens hebben de roman inmiddels gelezen. Hun bevindingen zijn buitengewoon lovend. Kimpen zegt onder meer: 'Het is een boek over het leven dat iedereen wil lezen.' Hein Stufkens schrijft: 'De auteur boeit je van de eerste tot de laatste pagina.

Toespraak Maria van Mierlo
Maria van Mierlo zal een korte inleiding houden. Ze buigt zich over Jan van Kessel en zijn werk. Dat zal ze op haar eigen wijze doen. Vol liefde, een vleugje humor en een kwinkslag hier en daar.

Muzikaal intermezzo Fratelli
Ook Fratelli is van de partij. Probeer je voeten maar eens stil te houden. Het lukt niet want Fratelli speelt een aanstekelijke mix van klezmer en gypsy. De band bestaat uit Wim Luiten (accordeon), Thomas Patijn (viool) en Anneke Goudkuil (contrabas). Gastspeler is Niek Luiten (gitaar).