Coup de ville verwelkomt tienduizendste bezoeker

21/10/2010 14:27

WARP contemporary art platform

Nog tot zondag 24 oktober kan je Coup de ville, de locatietentoonstelling en stadsfestival in het hart van Sint-Niklaas bezoeken.

Op donderdag 21 oktober zet Coup de ville zijn laatste week in. Na zes weken verkenden bijna tienduizend bezoekers diverse hoeken in de stad Sint-Niklaas om er kunst op verrassende plekken te ontdekken. Coup de ville volbracht dan ook op vlak van bezoekersaantal zijn symbolische titel van 'bezette stad'.

Eerder dit jaar organiseerde WARP 'Without a Trace', een schrijfwedstrijd voor jongeren geïnspireerd door het verdwenen sculptuur van kunstenaar Mark Verstockt. Op zaterdag wordt in het kader van deze wedstrijd de Prijs Standaard Boekhandel uitgereikt om 18u15 in het Waasland Shopping Center. De auteur van het beste verhaal ontvangt een kunstwerk en een geldprijs. De uitreiking wordt opgeluisterd door het danstalent van Yorrith De Bakker en de onthuling van een sculptuur van het collectief 40° Kunststof. Ook het WIT (WARP Interventie Team) maakt op zaterdag het Shopping Center onveilig!

PROGRAMMA:

Laatste dagen Coup de ville

21 oktober - 24 oktober: open op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag, van 10u tot 18u

Meer info: info@warp-art.be of 0485 109 609.

www.warp-art.be / www.coupdeville.be

Uitreiking Standaard Boekhandel 'Without a Trace'

Zaterdag 23 oktober om 18u15, Waasland Shopping Center

ter hoogte van de Standaard Boekhandel

Finissage op zondag 24 oktober vanaf 18u met de bluesband 'Feelgood & feltbetter'.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel