Ingezonden persbericht


Persbericht

ASD Software Patent Verum uitgebreid

Patent nu ook geldig in Hong Kong

Waalre , 21 Oktober 2010
Verum Software Technologies maakt bekend dat het aangevraagde patent op Analytical Software Design (ASD) is uitgebreid naar de regio Hong Kong, na eerdere toekenning in Europa. Het patent erkent de toepassing van de Formele Methode CSP (Communicating Sequential Processes), met als doel een foutvrije Software Architectuur en Code op te leveren. Deze patent toekenning bevestigd Verum's innovatieve en gebruiksvriendelijke methode om Software architecten en designers te laten profiteren van de wetenschap van Formele Methoden zonder zelf een wiskundig expert te hoeven zijn, welke een veel hogere kwaliteit van Software ontwikkeling tot gevolg heeft.

Tot nu toe waren Software ontwikkelaars niet optimaal in de gelegenheid te profiteren van de voordelen van Model Driven Design op basis van Formele Methoden. Dit kwam doordat deze verondersteld werd te complex te zijn om te leren, toe te passen en daarna te onderhouden in 'real life' projecten.

Dit patent bevestigt de innovatieve methode van Verum waarmee zij door middel van een CAD (Computer Aided Design) software model ontwerpen kan controleren op volledigheid en juistheid. Daarna wordt de juiste code gegenereerd (in Java, C, C+ + of C #). Software ontwikkeling gaat daardoor sneller, makkelijker, met minder inspanning en zonder trial and error. Alle klanten hebben tot dusver hun productiviteit verbeterd met meer dan 100%, terwijl de ontwikkelingskosten met minstens 30% afnamen!

11-11-2010 Embedded Systems, Eindhoven

De nieuwste versie van ASD:Suite zal worden geĂŻntroduceerd tijdens het Embedded Systems event in Eindhoven. Daarna kunnen ontwikkelaars het product gratis 1 maand uitproberen. Kijk voor meer informatie op www.verum.com/testdrive

Verum Software Technologies B.V.
Verum Software Technologies levert een software ontwikkelgereedschap dat klanten in staat stelt om snel foutvrije software te ontwikkelen voor complexe systemen. Ervaring laat zien dat klanten die de ASD:Suite gebruiken hun software ontwikkelkosten tot wel 75% kunnen reduceren en tegelijkertijd hun ontwikkeltijd kunnen bekorten, resulterend in een ROI korter dan drie maanden. De toepassing van de ASD:Suite resulteert ook in een grote verlaging van correctie- en herstelkosten van software wat leidt tot een veel grotere klanttevredenheid en lagere Lifecycle Management kosten. Het verschil tussen de ASD:Suite en vergelijkbare producten is dat Verum's ASD:Suite is gebouwd rondom een gepatenteerde formele verificatie aanpak die op basis van solide wiskunde de compleetheid en correctheid van een software ontwerp garandeert. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.verum.com




Ingezonden persbericht