Ingezonden persbericht


Persbericht

Voorhout, 21 oktober 2010

Topa Verpakking breidt assortiment uit met koerierszakken

Topa Verpakking, leverancier van industriële transportverpakkingen, heeft nu ook een uitgebreid assortiment koerierszakken beschikbaar. De koerierszakken zijn gemaakt van zeer sterke en ondoorzichtige folie. De zak wordt met een materiaalbesparende strakke lasnaad of met een extreem belastbare duplexnaad geseald. De verzendtassen bieden daardoor een uitstekende bescherming tegen vocht en zijn zeer scheurbestendig. Ze worden dan ook veel door koeriersbedrijven, webwinkels en postorderbedrijven gebruikt voor het vervoeren van kleding en andere vochtgevoelige producten. Op de klep zit bovendien een permanent klevende hotmelt-sluitstrip; bij handmatige openingspogingen zal de folie zich vervormen of stuk gaan. Hierdoor zijn de Topa koerierszakken uitermate geschikt voor het versturen van belangrijke documenten. Onder andere overheden, banken, verzekeringsinstanties en andere organisaties die regelmatig vertrouwelijke papieren en waardevolle producten versturen, maken daarom gebruik va n koerierszakken.

De koerierszakken zijn in vele uitvoeringen en maten beschikbaar. Het basisproduct is bovendien op maat te leveren met diverse opties. Zo kan de koerierszak bedrukt worden met milieuvriendelijke inkt op waterbasis: een ideale manier om de verpakking in te zetten voor marketingdoeleinden. Ook mogelijk zijn een unieke nummering en barcodes, dubbele vaste sluitingen ten behoeve van retourzendingen en een extra documentenzak voor begeleidende brieven. Andere opties zijn bijvoorbeeld het aanbrengen van handige draaggrepen, perforaties of luchtgaten.

Neem contact op met Topa Verpakking via 0252-245245 of www.topa.nl om meer te weten te komen over de mogelijkheden van de nieuwe koerierszakken.


---