Gemeente Tilburg

Persbericht
11 augustus 2010

Online kaartverkoop EK Korfbal gestart

Van 22 t/m 24 oktober is Tilburg gastheer van het EK Korfbal. Sportcomplex T-Kwadraat is het decor voor zes groepswedstrijden van de landenteams van België, Polen, Catalonië en Schotland. Vandaag is de online kaartverkoop voor deze voorrondewedstrijden gestart. Tilburg is één van de vijf speelsteden van het EK Korfbal; overige steden zijn Leeuwarden, Almelo, Den Haag en Rotterdam.

Online kaartverkoop gestart

Kaarten voor de zes groepswedstrijden van het EK Korfbal zijn vanaf vandaag te bestellen via de site www.korfbaltickets.nl. Er kunnen losse toegangskaarten, dagkaarten, follow-my-teamkaarten en passe-partouts besteld worden. De prijzen variëren van EUR7,50 voor een losse ticket tot EUR25,- voor een passe-partout (toegang alle wedstrijden). Meer informatie over kaartverkoop is te vinden op www.korfbaltickets.nl en www.ekkorfbal2010.nl. (zie onderstaande links)

Programma EK Korfbal in Tilburg

De zes groepswedstrijden worden op de volgende data en tijdstippen in T-Kwadraat gespeeld:

Vrijdag 22 oktober
18.30 uur: Catalonië - Schotland
20.30 uur: België - Polen

Zaterdag 23 oktober
18.30 uur: Polen - Schotland
20.30 uur: België - Catalonië

Zondag 24 oktober
13.00 uur: Catalonië - Polen
15.00 uur: België - Schotland

De overige groepswedstrijden van het EK Korfbal worden in Leeuwarden, Almelo en Den Haag gespeeld. De eindrondes zijn van 25 t/m 30 oktober in het Topsportcentrum in Rotterdam. Het Rotterdamse Ahoy is op 31 oktober de finaleplaats.

Links


* www.korfbaltickets.nl

* www.ekkorfbal2010.nl

---