Gemeente Edam-Volendam

Ingebruikname nieuwe digitale sociale kaart ZWIK

Op vrijdag 22 oktober gaat de Zaans Waterlandse Informatie Kaart (ZWIK) online. Op de website www.zwikzw.nl is belangrijke informatie op het gebied van gezondheid, welzijn, zorg en wonen in de regio Zaanstreek-Waterland bijeengebracht. Alle gemeenten in de regio hebben op hun gemeentesite een link aangebracht naar zwikzw.nl.

ZWIK komt in de plaats van de Zorgwijzer Zaanstreek Waterland. Via ZWIK kan eenvoudig worden gezocht naar bijvoorbeeld apotheken, huisartsen, tandartsen, welzijnsorganisaties, zorgaanbieders en -instellingen, de GGD, belangenorganisaties en patiëntenverenigingen in de 9 gemeenten van Zaanstreek en Waterland. Nieuw is dat nu ook de producten en diensten van de verschillende aanbieders vermeld staan. Deze producten en diensten kunnen ook met elkaar worden vergeleken. Zo kunnen bezoekers van de website zelf kiezen wat het beste bij hen past.

Wordt uw organisatie nog niet in ZWIK vermeld en wilt u wel dat deze er te vinden is? Meld uw organisatie dan aan via de website van ZWIK: www.zwikzw.nl.