RTL Group

'Voetbal International' vrijdag in teken van Televizier-Ring Gala

Natuurlijk wordt er vrijdag 22 oktober over voetbal gepraat in 'Voetbal International'. Maar de rode draad van deze uitzending is wel het Gouden Televizier-Ring Gala. Want daar zit vaste tafelheer René van der Gijp, die genomineerd is voor de Televizier Talent Award. Het zou zomaar kunnen dat de 49-jarige er met deze prijs vandoor gaat, dus er wordt regelmatig overgeschakeld naar het gala. Ook wordt er gesproken met Chantal Janzen, die de uitreiking van de publieksprijs presenteert, en Réne wordt door een cameraploeg van de voetbaltalkshow gevolgd tot en met zijn verschijning op de rode loper van Carré. In de studio schuiven vrijdag Raoul Heertje en Fons de Poel aan bij Wilfred Genee en Johan Derksen.

Het RTL 7-programma zelf viel overigens net buiten de nominaties, alleen 'De TV Kantine', 'Ik Hou van Holland' en 'Wie Is De Mol?' kregen voor de Gouden Televizier-Ring meer stemmen van het publiek.

Uitzending: RTL 7, vrijdag 22 oktober, tussen 20.30 en 22.00 uur
---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel: 035 6718879 of email jaa.paulsen@rtl.nl.