Gemeente Blaricum


* Kruispunt Randweg Oost - Stichtseweg - A27 komend weekend afgesloten

Kruispunt Randweg Oost - Stichtseweg - A27 komend weekend afgesloten

19-10-2010
Komend weekend is de Randweg Oost vanaf de Randweg Midden tot aan de A27 (inclusief de op- en afrit) afgesloten voor alle verkeer.Tussen vrijdag 22 oktober 2010 (vanaf 20.00 uur) en maandagochtend 25 oktober 2010 (5.00 uur) wordt het kruispunt Randweg Oost - Stichtseweg - A27 volledig aangepast en opnieuw geasfalteerd. Om dit in een weekend te kunnen realiseren wordt 24 uur per dag doorgewerkt. Wij vragen uw begrip voor de overlast.

Afsluitingsmaatregelen
In overleg met onder andere Rijkswaterstaat en de politie worden tijdens het weekend van 22 oktober de volgende verkeersmaatregelen genomen:


- Het kruispunt Randweg Oost - Blaricummerweg wordt vrijdagochtend al vanaf 07.00 uur afgesloten voor verkeer om het laatste asfalt te verwijderen. Vervolgens brengt de aannemer de eerste nieuwe lagen asfalt aan. Verkeer vanaf de Blaricummerweg naar de Gooyerweg is tot 20.00 uur nog wel mogelijk, maar met vertragingen.
- Het kruispunt Randweg Oost - Blaricummerweg - Gooyerweg wordt vrijdagavond vanaf 20.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Verkeer via de Gooyerweg is dan niet meer mogelijk! Ook vanuit de richting Eemnes wordt de Gooyerweg afgesloten.

- Het kruispunt Randweg Oost - Randweg Midden - 't Merk wordt tijdelijk opengesteld voor verkeer. Het is echter alleen mogelijk om v.v. Randweg Midden -'t Merk te rijden; richting A27 is niet mogelijk.
- Het kruispunt Randweg Oost - Stichtseweg - A27 wordt volledig afgesloten voor verkeer.

- De op- en afritten met de A27 (afrit A27) worden afgesloten. Het verkeer op de A27 wordt doorverwezen naar afrit 34 (Eemnes/Laren).
- Verkeer van en naar Blaricum en Huizen wordt vanaf de A27 en vanuit Huizen `opgevangen' en met borden omgeleid via Laren en Blaricum (route 2 en 3). Dit leidt tot vertragingen. Extra belasting van Randweg Midden, Blaricummerstraat, Huizerweg, Torenlaan en Eemnesserweg is helaas onvermijdelijk.

- Op de volgende wegen komt preventieve bebording te staan met de tekst `Doorgaand rijverkeer gestremd':

1. Schapendrift - Elbertsveen (gemeente Blaricum)
2. Gooyergracht - Slotweg (gemeente Blaricum)
3. Laarderweg - Meentweg (gemeente Eemnes)

4. Meentweg- Stachouwerweg (gemeente Eemnes)

Wijziging busroute
Vanwege de werkzaamheden kan buslijn 100 vanuit Hilversum richting Huizen komend weekend de haltes in de Blaricumse wijk Bijvanck niet bereiken. Wie toch met de bus wil (of moet) reizen, kan gebruik maken van de halte op 't Merk vanaf de Viersloot. De bussen naar Hilversum rijden wel volgens de normale route en dienstregeling.

|