RTL Group

Live vanuit de Heineken Music Hall: 'The voice of Holland'-concert

Eind december, tijdens de feestdagen, is het RTL 4-programma The voice of Holland even niet op televisie te zien. Maar dit spektakel wordt dan live opgevoerd in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Bij de avondvoorstellingen blijft het publiek staan en kan er worden meegedanst. s Middags is hetzelfde programma vanuit een gemakkelijke stoel te volgen en dus ook geschikt om met kinderen naar toe te gaan.

The voice of Holland is de nieuwste talentenshow op de Nederlandse televisie en breekt alle kijkcijferrecords. In deze Talpa-productie gaan Nick & Simon, Jeroen van der Boom, VanVelzen en Angela Groothuizen op zoek naar muzikaal toptalent. De presentatie is in handen van Martijn Krabbé.

Alleen the best of the best is goed genoeg: de beste stem en de juiste mentaliteit, daar draait het om. Het programma brengt waanzinnig zangtalent voor het voetlicht, waarvan een groot deel tijdens de Kerstvakantie te zien zal zijn in de Heineken Music Hall. Tickets bestellen kan via rtltickets.nl of bel naar 0900 - 3311 332 (0,45 p/m).

The voice of Holland wordt mede mogelijk gemaakt door Vodafone.
---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RTL Nederland, Jaap Paulsen, via tel: 035 - 6718879 of email jaap.paulsen@rtl.nl.