Gemeente Enkhuizen

Kandidaten gezocht voor jubilerende Westfriese Ondernemingsprijs

Op donderdagavond 10 februari 2011 vindt het Westfries Ondernemersgala plaats in Schouwburg Het Park in Hoorn. Het langstlopende business to business evenement van de regio westfriesland viert dit jaar wel een heel bijzonder jubileum: de Westfriesland Mr prijs zal voor de 20e maal worden uitgereikt! De onafhankelijke jury is op zoek naar geschikte kandidaten. Kent u een bedrijf waarvan u denkt dat deze in aanmerking zou kunnen komen voor n van de Westfriese Ondernemersprijzen? Er zijn drie categorien waarin kan worden meegestreden:
* de Westfriesland Mr prijs voor bedrijven die langer dan tien jaar bestaan;

* de Runner Up prijs voor bedrijven die korter dan tien jaar bestaan;
* de Westfriese MVO prijs voor bedrijven die op een maatschappelijk verantwoorde wijze ondernemen.

De Westfriese gemeentes zijn nauw betrokken bij het Westfries Ondernemersgala; zowel in het bestuur als in de jury zijn afgevaardigden namens de Westfriese gemeentes vertegenwoordigd.

Ten opzichte van voorgaande jaren is de aanmeldingsprocedure aanzienlijk vereenvoudigd, via de vernieuwde website www.westfriesondernemersgala.nl volstaat het om de naam van het bedrijf en uw motivatie door te geven. De aanmeldingsprocedure sluit op 1 november 2010.

Meer informatie over het Westfries Ondernemersgala kunt u verkrijgen via Judith Albers van Au Boulot Cordinatie, tel.: (0228) 32 25 24 / 06 46578602 of info@au-boulot.nl.