Politie Rotterdam Rijnmond

over verdwijning Farida Zargar n.a.v. Opsporing Verzocht

Politie onderzoekt tips over verdwijning Farida Zargar n.a.v. Opsporing Verzocht

Feijenoord-Ridderster Korps / overig Noord Oost Rotterdam-Centrum Rotterdam-West RRD Waterweg-Noord Zeehavenpolitie Zuid

Datum publicatie: 22-10-2010 13:34

De politie heeft naar aanleiding van de uitzending van het tv-programma Opsporing Verzocht inmiddels 34 tips binnen gekregen over de verdwijning van Farida Zargar.

De meeste tips gaan over de fiets van Farida. Ook meent een aantal getuigen haar op diverse plekken in het land te hebben gezien. De politie gaat met deze tips aan de slag en sluit niet uit dat iemand uit de directe omgeving meer weet over de verdwijning van Farida.

De 21-jarige Farida Zargar wordt sinds donderdag 5 augustus vermist. Zij ging die dag om ongeveer kwart over vijf weg van haar werk in Spijkenisse, en daarna is er niets meer van haar vernomen.

Er is sinds 5 augustus meerdere keren aandacht aan de verdwijning van Farida besteed. Omdat Farida met haar ouders en broertje ook in Zeeland en op Goeree-Overflakkee gewoond heeft, is ook in die regio's aandacht gevraagd voor de verdwijning van Farida. Er zijn veel tips bij de politie binnengekomen, maar Farida is nog steeds niet terecht.