Politie Gelderland-Zuid

Politie onderzoekt overval

Nijmegen, 22-10-2010 o Donderdagavond rond 22.50 uur vond een gewapende overval plaats op een cafetaria aan de Couwenbergstraat. Een man, met bivakmuts en een op een vuurwapen gelijkend voorwerp, kwam binnen en schreeuwde om geld. Met een onbekend geldbedrag ging de man er vervolgens vandoor. De politie is bezig met een onderzoek.

Op het moment van de overval was de eigenaresse, een 33-jarige vrouw uit Nijmegen, aanwezig. Zij bleef ongedeerd. De dader ging er na de overval in onbekende richting vandoor. De politie werd gewaarschuwd die direct met een onderzoek startte. Er is een aangifte opgenomen en nog dezelfde avond een buurtonderzoek opgestart. Onder andere werden woningen aan de Treubstraat en Couwenbergstraat in dat onderzoek meegenomen.

Het signalement van de overvaller is als volgt:
* Een getinte man

* Tenger mager postuur

* Leeftijd circa 18-20 jaar

* 1.70 m lang

* De man was gekleed in een zwart trainingspak

Getuigenoproep
Het Overvallenteam van de politie Gelderland-Zuid vraagt getuigen van de overval donderdagavond rond 22.50 uur om informatie door te geven. Heeft u rond dat tijdstip op de Couwenbergstraat iets bijzonders gezien of gehoord, belt u dan naar 0900-8844. Desgewenst kunt u ook anoniem informatie doorgeven, namelijk via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

(08)

Laatst gewijzigd 22-10-2010 15:59 | © Regio Gelderland-Zuid |