Gemeente Breda

Breda verlengt najaarskermis tot en met zondag 31 oktober

De najaarskermis op het Chasséveld in Breda blijft staan tot en met zondag 31 oktober. De Gemeente Breda heeft hiermee ingestemd. Het verzoek tot verlenging is gedaan door de exploitanten via hun organisaties de Nederlandse Kermis Bond en Nationale Bond van Kermishouders BOVAK. Redenen waren het tegenvallende weer en achtergebleven omzet.
Fietsenstalling

Ook voor de komende week wordt iedereen die de kermis wil bezoeken verzocht zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Fietsen kunnen gratis worden geparkeerd in de fietsenstalling van de parkeergarage MustSee.

Politie en stadswachten zijn tijdens de kermis permanent aanwezig op het kermisterrein.

Â

Autoverkeer

Tijdens de kermis en de opbouw daarvan geldt een parkeerzone rondom de wegen van het Chasséveld. Daarnaast worden er maatregelen getroffen om parkeren tegen te gaan.

Â

Het Parkeerbedrijf zal extra controleren op foutparkeren rondom het kermisterrein. Politie en stadswachten zijn tijdens de kermis permanent op en rond het kermisterrein aanwezig.

Â

Parkeren

Chasséterrein Na afloop van de kermis wordt het Chasséterrein zo snel mogelijk weer opgeruimd en ingericht als parkeerterrein. Donderdagmiddag 4 november om uiterlijk 16.00 uur is het Chasséterrein weer volledig beschikbaar.

Â

Breda, 22 oktober 2010