RTL Group

Extreme fotoshoot stelt kandidaten op de proef in 'Benelux' Next Topmodel'

De zes overgebleven deelneemsters aan Benelux Next Top Model verruilen Nederland voor het zonnige Aruba. De topmodellen in spe vertrekken naar het Benedenwindse eiland, waar ze hun intrek nemen in het Top Model Penthouse. Lang kunnen de meiden niet van hun vakantiegevoel genieten, want al snel na aankomst dient de eerste opdracht zich aan. Op een prachtig strand moeten de modellen een Caribische carnavalsdans onder de knie krijgen, om hun pas verworven kunsten vervolgens te showen in het centrum van Oranjestad. Een hele uitdaging voor de dames, want de hoge Arubaanse temperaturen spelen hen parten. Uiteraard zetten ze wel door, want de beste danseres krijgt een luxe prijs.

Het uithoudingsvermogen van de zes wordt opnieuw op de proef gesteld tijdens een extreme fotoshoot die onder water plaatsvindt. De beautys duiken in de kolkende zee, waarbij ze hun adem moeten inhouden en ook nog mooi moeten poseren. Een heftige opdracht, die een van de deelneemsters te veel dreigt te worden.

Voor een van de meiden is Aruba het eindstation van de modellenwedstrijd. Wie haar droom uiteen ziet spatten en de eliminatieronde niet overleeft, is te zien in deze zevende aflevering van Benelux Next Top Model.

Uitzending RTL 5: Benelux Next Top Model: elke maandag tussen 20.30 en 21.30 uur.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie RTL Nederland: Karin Bouwknegt via tel. 035
-671 8598, karin.bouwknegt@rlt.nl.