Belgische Federale Overheid


Wedstrijd voor jonge amateurfotografen

Datum: 22 oktober 2010

Shoot against poverty zoekt jonge amateurfotografen om de strijd met de armoede aan te gaan! Stuur je beste foto in rond het thema `de strijd tegen de armoede in het zuiden' en motiveer jouw foto en je engagement.

Misschien word jij wel geselecteerd voor de buitenexpositie in hartje Brussel tijdens de Europese ontwikkelingsdagen in 2010. Bovendien maak je kans om met de hoofdprijs te gaan lopen, een professionele stage met een professionele fotograaf in Afrika. Alle ingestuurde werken worden beoordeeld door een professionele jury en door het publiek.

De 20 beste foto's worden op levensgroot canvas afgedrukt en tentoongesteld gedurende het einde van de Europese Ontwikkelingsdagen in Brussel die op 6 en 7 december plaatsvinden. Ze worden ten slotte tijdens de slotveiling voor het goede doel verkocht aan bedrijven en particulieren.

Heeft fotografie jouw hart gestolen en wil je actief iets doen aan het onrecht en de armoede in deze wereld, schrijf je dan in voor 15 november en stuur je beste foto op rond het thema `strijd tegen de armoede in het zuiden'.

Inschrijven kan via de website van Shoot against poverty.