Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

'Voorbij de stilte'
Solo-expositie Thom Boekhoven
22/10 - 20/11 Galerie Rademakers, Amsterdam

Van 22 oktober t/m 20 november 2010 presenteert Galerie Rademakers indrukwekkend nieuw werk van Thom Boekhoven tijdens zijn solo-expositie 'Voorbij de stilte'. De officiële opening vindt plaats op vrijdag 22 oktober om 17.30 uur.

Thom Boekhoven
Door de ogenschijnlijke eenvoud van compositie hebben de realistische stillevens van Boekhoven een verstilde uitstraling. Het afgewogen kleurgebruik versterkt dat gevoel. De schilderijen zijn als het ware deze stilte voorbij en vinden hun bijzondere kracht in eenvoud en sereniteit. Met zijn heldere frisheid heeft Boekhoven een geheel eigen plek verworven binnen dit aloude genre. Hierdoor wordt zijn werk door zowel gerenommeerde verzamelaars als het jongere publiek zeer gewaardeerd.

Galerie Rademakers
Galerie Rademakers toont in een loftachtige ruimte aan de Prinsengracht 570 in Amsterdam, een afwisselend programma met schilderkunst en fotografie van gevestigde en jonge kunstenaars uit binnen- en buitenland.


---

Beeldmateriaal van de expositie is als bijlage bijgevoegd in de mail. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pien Rademakers, 020-6225496 / 0642302293, info@galerierademakers.nl.


---- --