Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Quote

----------

Hoofddorp, 1 oktober 2010

Portal vereenvoudigt werving potentiële studenten voor de Technische Universiteit Delft

CRM-software leverancier SCOPE marketing technology b.v. heeft in samenwerking met de Technische Universiteit Delft (TU Delft) een studenten wervingsportal gelanceerd. De portal is ontwikkeld om de procedures rondom de werving te vereenvoudigen voor zowel de TU Delft als de klant. Op de portal kunnen potentiële studenten zich eenvoudig aanmelden voor diverse voorlichtingsactiviteiten zoals opendagen en meeloopdagen. Alle aanmeldingen worden automatisch verwerkt in de bestaande CRM-database en dit creëert direct zicht op het aantal geïnteresseerden. Op basis van de beschikbare NAW en laatste school- en/of studiegegevens, is de TU Delft in staat om gerichte marketingactiviteiten uit te voeren.

()

Dit uitdagende project is bijna 14 weken geleden van start gegaan. Inmiddels zijn er in één week tijd 600 aanmeldingen zonder problemen binnengekomen. TU Delft verwacht voor de opendagen van 22 en 25 oktober c.a. 3000 bezoekers. Een goede aftrap van het nieuwe studiejaar!

Met het oog op de opendagen wil de TU Delft aankomende studenten optimaal van dienst zijn. Potentiële studenten zien in één overzicht de opleidingsmogelijkheden van de universiteit en kunnen hier hun interesses kenbaar maken. Vervolgens kunnen zij per e­mail op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen en activiteiten op hun interessegebieden.

Het gehele proces verloopt volautomatisch. Dat betekent dat de verantwoordelijke afdeling binnen de TU Delft (buiten het eenmalig inrichten van een evenement) amper handmatige handelingen meer hoeft te verrichten.

Wilt u zelf ervaren wat de mogelijkheden van de portal zijn? Meldt u dan aan voor de workshop 'studenten werven' op 5 oktober te Hoofddorp. Neem contact op via 023-5179200 of stuur een e­mail naar onderwijs@scope.nl. U vindt ook meer informatie op de website van SCOPE marketing technology b.v.

----------
Unquote



Ingezonden persbericht