Ingezonden persbericht


11 oktober 2010

Persbericht

Bram Krol geeft
Bijbelstudies in Zelhem

Van vrijdag 22 tot en met vrijdag 29 oktober geeft Bram Krol een aantal boeiende Bijbelstudies over ´Een nieuwe leer met gezag´. Zijn hoofdvraag tijdens de studies is ´Wat verandert er voor een jood die Christus gaat volgen?´. Op zondag 24 oktober opent de band Like David om 20.00 uur de week met een concert. Zowel de studies als het concert zijn voor gasten van het vakantiepark en mensen buiten het park gratis te bezoeken.

De Apeldoornse band Like David geeft op zondag een gospelconcert. Letterlijk vertaald betekent de naam ´Zoals David´, en dan heeft de band het over de Bijbelse David. In de Bijbel staat dat David een man naar Gods hart is. De band: ,,Ondanks onze fouten en tekortkomingen willen wij kinderen naar Gods hart zijn. Wij willen met muziek ons zingend en dansend op God richten en laten zien dat er hoop is en toekomst voor iedereen.´´ De band componeert en schrijft zelf de voornamelijk Engelstalige liedjes en speelt verschillende stijlen muziek. Iedereen is bij het concert van harte uitgenodigd.

Bram Krol geeft vanaf dinsdag een aantal Bijbelstudies over `Een nieuwe leer met gezag´. Hij heeft de Bijbelstudies opgedeeld in vijf deelthema´s, namelijk: ´het oude en het nieuwe verbond´, ´Genade of wet? De sabbatsopvatting´, ´De Kerk, beweging of instituut?´, ´Discipelschap of lidmaatschap´ en ´Raciaal of interraciaal?´. De eerste Bijbelstudie vindt plaats op dinsdag 26 oktober om 10.00 en de tweede om 20.00 uur. Op woensdag 27 en donderdag 28 oktober geeft hij op dezelfde tijden de andere Bijbelstudies.

Meer informatie over deze midweek kan worden gevonden op www.betteld.nl. Hier kan ook meer informatie worden gevonden over andere activiteiten die op De Betteld aan de Aaltenseweg 11 te Zelhem plaatsvinden.

Einde persbericht