Ingezonden persbericht



---

Begin Persbericht

---

Nijmeegse groep Piepschuim wordt opgenomen in Utrecht

Op vrijdag 22 oktober strijkt de Nijmeegse muziektheatergroep Piepschuim neer in het Schiller Theater Place Royal in Utrecht. Piepschuim speelt om 20:30 uur het programma 'Opgenomen'. Cor Burger, zanger en tekstschrijver: "Het is een bijzonder energieke voorstelling, vol gekke en ook mooie liedjes."

Piepschuim speelt dit jaar in zo'n vijftig theaters door het hele land. Jacco Westeneng, gitarist van de groep:" Misschien is het woord `muziektheater` wel iets te truttig voor wat we doen: muziektheater klinkt meteen zo musicalachtig, wat wij doen lijkt vaak meer op muzikaal cabaret." "Maar dan van niet van de brave soort," vult Cor Burger aan. Robbert Koekoek, saxofonist van de groep: "Wat wij doen is uniek: elke bezoeker die naar een voorstelling komt kijken, krijgt een gratis liveopname van de bijgewoonde voorstelling mee, dat is voor zo ver wij weten nog nooit eerder gedaan."

Vrijdag 22 oktober om 20.30 uur speelt Piepschuim in het Schiller Theater Place Royale in het centrum van Utrecht: Bezoekers van deze voorstelling krijgen niet alleen een goede show van energiek muziektheater maar ook een gratis opname om thuis nog een keer van de sprankelende voorstelling te genieten. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor deze bijzondere avond.

Kaarten zijn te reserveren bij het Schiller Theater Place Royale (www.schillertheater.nl of 030-2319380)


---

Einde persbericht

---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: