Algemene omroepvereniging AVRO

PERSBERICHT

Hilversum, 18-10-2010

IDOLS ICONEN JIM & JAMAI OPENEN GOUDEN TELEVIZIER-RING GALA

De 45ste editie van het Gouden Televizier Ring-Gala wordt dit jaar geopend door Jim Bakkum en Jamai Loman, de finalisten van de eerste grote succesvolle talentenjacht in Nederland. Speciaal voor dit gala staan Jim & Jamai weer samen op één podium. Deze 45ste editie van het gala is vrijdagavond 22 oktober live te zien bij de AVRO op Nederland 1 en wordt gepresenteerd door Chantal Janzen.

Talentenjachten zijn dit jaar populairder dan ooit. Nederland krijgt geen genoeg van televisieprogramma's waarin gezocht wordt naar muzikaal talent. Voor de makers van de AVRO-show een mooie reden om Jim & Jamai weer samen te brengen.

Zowel Jim als Jamai hebben na de finale van Idols inmiddels een indrukwekkende carrière opgebouwd. Zo stond Jamai weken lang aan de top van de hitlijsten, en is hij zeer succesvol in de musicalwereld. Ook Jim scoorde hit na hit en schitterde in diverse musicals.

De repetities voor de opening zijn in volle gang. De zangers worden voor de opening van het gala in Koninklijk theater Carré bijgestaan door een live big band.



Algemene omroepvereniging AVRO