Audax Persbericht

John van den Heuvel signeert bij AKO Schiphol Plaza

Op vrijdag 22 oktober zal John van den Heuvel zijn nieuwe spraakmakende boek 'Jorans Moordmysteries' signeren bij AKO. De signeersessie vindt plaats van 14.00 tot 15.00 uur in de grote AKO winkel op Schiphol Plaza.

In 'Jorans Moordmysteries' onthullen John van den Heuvel en Bert Huisjes tal van nieuwe feiten in de strafzaken tegen Joran van der Sloot. Ze hadden inzage in geheime onderzoeksdossiers en vertrouwelijke medische stukken, en ontrafelen de mogelijke complotten achter de verdwijning van Natalee Holloway en de moord op Stephany Flores. Dit boek, met unieke foto's vanuit de beruchte Castro gevangenis, is naar eigen zeggen het eerste echte complete verhaal over Joran van der Sloot. 'Jorans Moordmysteries' is vanaf nu te koop bij AKO en op AKO.nl.

John van den Heuvel en Bert Huisjes zijn beide gerenommeerde misdaadverslaggevers van Dagblad De Telegraaf. Hun eerdere gezamenlijke boeken werden onvervalste bestsellers.

AKO B.V. is met ruim 100 leeswinkels en circa 800 medewerkers Nederlands grootste filiaalorganisatie voor de verkoop van tijdschriften, kranten en boeken. De AKO-winkels zijn gevestigd op toonaangevende A1-locaties in de belangrijkste winkelstraten van Nederland, op alle grotere NS-stations en op de luchthavens Schiphol Airport, Rotterdam - The Hague Airport, Eindhoven Airport en Maasstricht- Aachen Airport. Daarnaast is AKO sinds dit jaar ook in het ziekenhuis te vinden: momenteel in het Leids Universitair Medisch Centrum te Leiden, en het Atrium MC te Heerlen.

AKO is onderdeel van het in Gilze gevestigde familiebedrijf Audax.


---




Audax