Gemeente Tilburg

EK Korfbal in Tilburg vrijdag van start

België, Polen, Schotland en Catalonië spelen in sportcomplex T-Kwadraat

Vrijdag 22 oktober start het EK Korfbal in Tilburg. Sportcomplex T-Kwadraat is drie dagen lang het podium voor zes groepswedstrijden van de landenteams van België, Polen, Schotland en Catalonië. Voor, tijdens en na de wedstrijden is er een compleet entertainmentprogramma.
Wedstrijden
De landenteams van België, Polen, Schotland en Catalonië spelen zes groepswedstrijden in sportcomplex T-Kwadraat:
Vrijdag 22 oktober
18.30 uur: Catalonië - Schotland
20.30 uur: België - Polen
Zaterdag 23 oktober
18.30 uur: Polen - Schotland
20.30 uur: België - Catalonië
Zondag 24 oktober
13.00 uur: Catalonië - Polen
15.00 uur: België - Schotland
Voorafgaand aan en na de wedstrijden is er volop entertainment in T-Kwadraat. Er zijn optredens van Jody Bernal, Sam Gooris en Wesley. Daarnaast treden de dj's Coenio, Ronron, Joeri en Joep op. Tijdens de wedstrijden treden o.a. de Sonic Brass Band, Pipes and Drums en het duo Jongeleerd op.
Kaartverkoop
Kaarten voor de zes groepswedstrijden van het EK Korfbal zijn te koop aan de kassa van sportcomplex T-Kwadraat. Er kunnen losse toegangskaarten, dagkaarten, follow-myteamkaarten en passe-partouts gekocht worden. De prijzen variëren van ¤7,50 voor een losse ticket tot ¤25,- voor een passe-partout (toegang alle wedstrijden). EK Korfbal
Het EK Korfbal in Nederland is van 22 t/m 31 oktober 2010. De overige groepswedstrijden van het EK Korfbal worden in Leeuwarden, Almelo en Den Haag gespeeld. De eindrondes en de finale staan in Rotterdam op het programma.

Nummer
2010326BW
Datum
19 oktober 2010

Dit persbericht beschrijft activiteiten die horen bij de uitvoering van eerder vastgesteld beleid.

Noot voor redacties



Gemeente Tilburg