Persbericht

Paralax breidt sales- en productteam uit
~ Nieuwe aanstellingen ondersteunen groei aanbieder personeelsplanningsoftware ~

Maarssen, 22 oktober 2010 - Paralax Planning Solutions heeft zijn sales- en productteam uitgebreid met de aanstelling van twee nieuwe medewerkers. Rob van der Gaag (43) treedt in dienst als Product Manager en Nicole Veenman (40) wordt Senior Account Manager. De aanstelling van deze twee nieuwe krachten zijn complementair aan de groeiambities van de aanbieder van personeelsplanningsoftware en -diensten.

Rob van der Gaag wordt als Product Manager verantwoordelijk voor het opstellen van het productontwikkelingsbeleid en de uitvoering hiervan gedurende de gehele levenscyclus. Hij scant de klantwensen en marktkansen en vertaalt ze naar concrete roadmaps, in nauwe samenwerking met de Sales-, Marketing-, Support- en Product Development afdeling. Van der Gaag was hiervoor werkzaam als Account Manager bij ORTEC.

Als Senior Account Manager wordt Nicole Veenman verantwoordelijk voor de verkoop van Rostar CAS, de personeelsplanningsoftware van Paralax, in de industriële branche. Veenman heeft zestien jaar lang in de uitzendbranche gewerkt, waarbij ze in de laatste jaren commercieel eindverantwoordelijk was voor de industriële markt.

"Paralax is een serieuze partij op het gebied van planningsystemen voor steeds grotere organisaties in binnen- en buitenland en wil zich daarbij blijven ontwikkelen. Mijn bijdrage daarbij zal bestaan uit het verbeteren en uitbreiden van de productportfolio", aldus Rob van der Gaag.

Nicole Veenman: "Paralax raakt met Rostar CAS de markt waarin ik jarenlang heb geopereerd, waardoor ik met mijn huidige kennis en ervaring mogelijkheden zie om hier succesvol te kunnen opereren. Mijn doel is om over een jaar een aanzienlijke speler te zijn op de Nederlandse industriële markt, waarbij Paralax een serieuze partner is voor (strategische) personeelsplanningproblematiek en de daarbij behorende oplossingen."