Ingezonden persbericht


Persbericht oktober 2010

Ruud Gullit

Brand Ambassador The Society Shop

Nederlandse voetballegende Ruud Gullit zal een jaar lang fungeren als Brand Ambassador voor The Society Shop (TSS). De samenwerking is voor beide partijen een logische stap. Immers, als President van The HollandBelgium Bid is het voor Ruud Gullit zaak om representatief voor de dag te komen. The Society Shop ziet op zijn beurt in Ruud Gullit de perfecte belichaming van de moderne, stijlvolle TSS-man.

De voetballegende kan zich helemaal vinden in de luxe herenkleding van The Society Shop; met in het bijzonder de Matching Stripes SOC13TY pakken. "De doorlopende SOC13TY krijtstrepen zijn verslavend! Ik kan en wil alleen nog maar in pakken lopen waarbij de strepen vloeiend in elkaar overlopen bij de schouders en revers!" aldus een vrolijk lachende Ruud Gullit.

Als president van de HollandBelgium Bid speelt Ruud Gullit een buitengewoon prominente rol in de strijd om de organisatie van het WK van 2018 of 2022 in de wacht te slepen voor de Lage Landen. De strijd duurt voort, want op 2 december wordt besloten welke land, of landen, de WK uiteindelijk mogen organiseren. Als boegbeeld van de HollandBelgium Bid treedt Ruud Gullit logischerwijs veelvuldig naar buiten. Gedurende alle representatieve optredens zal Ruud Gullit gekleed worden door The Society Shop.

www.thebid.org

www.thesocietyshop.com

Noot voor de redactie (