Persbericht

22 oktober, 2010

BullGuard introduceert Internet Security Suite 10

BullGuard, specialist in gebruiksvriendelijke consumentenoplossingen voor de beveiliging van PC's en mobiele apparaten, introduceert vandaag de nieuwe versie van hun beveiligingssuite, Internet Security 10.

BullGuard herkent de bezorgdheid en ervaringen van mensen die dagelijks gebruikmaken van het internet en biedt technologie die gebruikers beschermt tijdens het online winkelen, het doen van bankzaken, chatten en downloaden. Dit terwijl het onderhoud aan de software zo beperkt mogelijk blijft.

Belangrijke nieuwe features

* Behavioural Detection. Vindt 65 procent meer malware dan traditionele virusprogramma's
* Safe Browsing. Herkent alle geregistreerde onveilige websites die naar voren komen in zoekresultaten
* Inspector. Localiseert kwetsbare, verouderde software voordat hackers ermee aan de slag kunnen gaan.

Nieuwe technologie
Om de strijd aan te gaan tegen de steeds verder geavanceerde virussen, heeft BullGuard Behavioural Detection ingebouwd in de antivirussoftware. "Behavioural Detection herkent virussen lang voordat traditionele virusscanners ze ontdekken, doorbestudering van het gedrag van het virus", aldus Claus Villumsen, CTO van BullGuard. "Door deze technologie onderschept BullGuard 65 procent meer malware dan traditionele reactieve virusdetectieprogramma's. Behavioural Detection springt in het oog met de vernieuwde technologie en uitstekende resultaten.Hiermee verslaan we de verouderde gratis beveiligingssoftware waar veel gebruikers nog altijd op vertrouwen."

Een andere nieuwe beveiligingsmaatregel is de Safe Browsing die onveilige websites herkent en online zoeken en surfen veiliger maakt. Gebruikers kunnen met een gerust hart surfen op het web. De Inspector scant en informeert de gebruiker over kwetsbare aanwezige software die een mogelijk beveiligingsrisico vormt en een update nodig heeft.

Minimale belasting
Weinig onderhoud is cruciaal als het gaat om gebruiksvriendelijkheid. De meeste eindgebruikers van beveiligingssoftware zoeken een oplossing die na installatie geen onderhoud meer vraagt. Sommige gebruikers willen wel weten wat er gebeurt.

"Daarom bevat de nieuwe versie van BullGuard verschillende niveaus van informatievoorziening, die door de gebruiker kunnen worden ingesteld op basis van persoonlijke wensen. Gedifferentieerde communicatie stelt onze gebruikers in staat om in te stellen hoeveel pop-ups, waarschuwingen en feedback ze willen ontvangen van hun applicatie", licht Villumsen toe.

"We hebben onze technologie naar het volgende niveau getild en laten zien dat BullGuard als winnaar uit de strijd om de digitale bevrijding komt", aldus Villumsen. "We bieden geavanceerde technologie aan dagelijkse gebruikers en leveren een gebruiksvriendelijk en intuïtief product."

Alle features van BullGuard Internet Security 10:
Antivirus, antispyware, antiphishing, firewall, spamfilter, back-up, gaming mode, social media-bescherming, Behaviour Detection, Safe Browsing, Inspector, wachtwoordbescherming, 24/7 klantenservice. Met BullGuard Internet Security 10 zet BullGuard zich in voor geavanceerde technologie voor de gebruiker in een gebruiksvriendelijk en intuïtief ontwerp.

Gebruikers van BullGuard Internet Security krijgen automatisch een gratis update naar de nieuwe versie. BullGuard Internet Security 10 wordt verkocht door de verkooppartners van BullGuard en is online beschikbaar op http://www.bullguard.com/. De aanbevolen verkoopprijs voor driecomputers is ¤ 59,95 voor één jaar.

(458 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Altijd als eerste de laatste persberichten van BullGuard via deze RSS-feed: http://www.octanewire.com/nl/rss.php?client=30

Over BullGuard
BullGuard is gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen voor pc en mobiele apparaten voor consumenten en kleine bedrijven. Deze zijn gebaseerd op een superieure technologie, gebruiksvriendelijkheid en klantgerichtheid. BullGuard legt zich toe op het leveren van voordelige en geïntegreerde beveiligingsoplossingen die gebruikers de allerbeste bescherming bieden tegen malware op hun computers en mobiele apparaten. BullGuard heeft kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Australië, de Benelux, de Verenigde Staten, Roemenië en Denemarken.