Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Dit is mijn 013 actie-site online

Afgelopen maand vernieuwde 013 haar huisstijl. De nieuwe stijl laat zien dat 013 er is voor iedereen. Op de speciale website www.ditismijn013.nl kun je laten zien wat jouw 013 is, waar jij trots op bent en wie de artiesten zijn waar jij voor warm loopt. Je kunt je eigen 013 affiche maken en die aan iedereen laten zien. En er ook nog prachtige prijzen mee winnen. De meest originele inzendingen belonen we met een iPod Touch 32gb t.w.v. 299 euro , een multimediabon of een concert naar keuze, waarbij je misschien wel oog in oog komt te staan met jouw favoriete artiest!

Met de nieuwe huisstijl gaat de vrolijke beer, die zes jaar lang de trouwe mascotte en het logo van 013 was, met pensioen. De nieuwe stijl manifesteert zicht door kleur, trots en zelfbewustzijn. Het logo is vernieuwd, de kleuren zijn opgefrist en aangepast aan de veelzijdigheid van 013 als poppodium. Maar nog belangrijker in de nieuwe stijl is dat we ons graag willen verbinden met de vele bezoekers die bij 013 komen voor hun favoriete artiest, hun dance avond of om andere gelijkgestemde muziekliefhebbers te ontmoeten.

Op de speciale actie website www.ditismijn013.nl kun jij nu je eigen 013 affiche maken. De bedoeling is dat je een foto van jezelf toevoegt, een kleurstelling kiest en hierbij een totaal van vier concerten die in jouw straatje liggen selecteert. Het systeem doet de rest en je eigen 013 affiche wordt meteen gegenereerd. Nadat de redactie van de site je affiche heeft goedgekeurd is deze op de site terug te vinden. Zo kun je hem zelfs doorzetten naar je Facebook en je Twitter account en trots aan de wereld laten zien wat nou precies jouw 013 is.

Doe net als Coby, Clide, Rosa en Jesper. Laat zien wat jouw 013 is, zodat al je vrienden en wij het straks ook weten: Dit is mijn 013. Ga snel naar de website en doe mee! Deze actie loopt tot en met 31 december 2010, je mag zo vaak meedoen als je wilt.

013, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl

Noot voor de redactie /