Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe bij- en nascholing in 2011 bij de NSPOH

Amsterdam, 22 oktober 2010 - Onlangs publiceerde de NSPOH een uitgebreid pakket aan opleiding en training in 2011 van wel 155 verschillende modulen. Met het onderwijsaanbod richt de NSPOH zich op álle professionals die werkzaam zijn op het brede terrein van maatschappij en gezondheid, arbeid en gezondheid en sociale zekerheid die hun effectiviteit willen vergroten. De inschrijving voor de bij- en nascholing in 2011 is inmiddels geopend. De bij- en nascholingsbrochures, Public Health 2011 en Occupational Health 2011 zijn op te vragen bij het NSPOH secretariaat, telefoon 020-4097000, e-mail info@nspoh.nl en te downloaden vanaf www.nspoh.nl. Wie na het bezoeken van onze website nog vragen heeft neemt contact op met de NSPOH, via telefoon 020-4097000.

De scholing sluit goed aan op de nieuwste ontwikkelingen in het werkveld en is gericht op de dagelijkse praktijk en het persoonlijk functioneren daarin. Zowel uitbreiding van competenties als verdieping van kennis staan daarbij centraal.

De modulen lenen zich uitstekend voor individuele bij- en nascholing en is door diverse instellingen geaccrediteerd. Daarnaast zijn veel NSPOH modulen geschikt voor in-company uitvoering, waarbij de ambitie van de organisatie centraal staat.

Grootste aanbieder van bij- en nascholing

Jaarlijks voert de NSPOH ruim 150 verschillende onderwijsmodulen uit als bij- en nascholing en keuze-onderwijs. Jaarlijks volgen circa 4000 deelnemers opleidingen bij de NSPOH. Daarnaast nemen honderden deelnemers deel aan het in-company onderwijs, dat de NSPOH als maatwerk voor organisaties uitvoert. Hiermee is de NSPOH de grootste aanbieder van bij- en nascholing in Nederland op het gebied van public en occupational health.

Einde persbericht